Den positive…

House of Solutions har samlet en række positive elementer, som kan ændre din opfattelse af dig selv og dit liv. Gennem positiv tankegang og latter kommer din hverdag i ro og balance.

Du kan!Den positive Jantelov af Arne Nielsson

 1. Du er genial
 2. Du kan godt, Du kan godt, Du kan godt
 3. Du har alt i dig til at skabe fremtidens succes
 4. Du bliver respekteret
 5. Der er nogen der regner med dig
 6. Der ligger altid en oplevelse og venter
 7. Du skaber en god dag
 8. Du kan gøre andre bedre
 9. Du er noget helt specielt
 10. Du viser begejstring

Arne Nielsson arbejder med visualisering. Visualisering er en teknik, der via forestillingsevnen hjælper dig til at skabe det, du virkelig ønsker af livet. Visualisering er et spørgsmål om at tro inderligt på, at det, du ønsker, er muligt. Hvis du behersker den positive tankegang, udvikles evnen til at holde det positive i gang og vejen er banet til succes i tilværelsen. Du kan omdanne negative tanker og følelser til positive!

Latter
Når vi griner, forløser vi stress, spændinger og smerte. Latter er en medfødt og naturlig måde at opnå kontakt med din krop og dit sind på. Latteren giver dig overblik, harmoni og en lethed ved at sætte din krops kemi (der kommer fra stress, anspændthed og smerte) i balance igen og samtidigt har du det sjovt.

 • Med mere latter føler du dig bedre tilpas
 • Kroppen frigiver endorfiner, som er kroppens naturlige og gode “doping”
 • Latter ændrer dit perspektiv, så du kan tænke mere klart
 • Du begynder at nyde din dagligdag
 • Du bliver i stand til tage livets udfordringer med en lethed
 • Når anspændthed og stress forsvinder, kommer kreativiten helt af sig selv

Vores latter virker udrensende på krop og sjæl. Kroppen heler sig selv og kommer i balance igen efter en spændt tilstand, som kommer fra f.eks. stresshormonet adrenalin. Når vi ler sker der en masse fysiske ting i kroppen, som har positiv indflydelse på blodårerne, ilttransporten, blodtrykket, de indre organer, muskler, nervesystemet og hjernen.

Velkommen til en glad dag!

Hvis du har fået viden og inspiration af denne artikel, så send os to ord på en e-mail om dine tanker. Vi glæder os til at høre fra dig.

House of Solutions     e-mail: info@house-of-solutions.dk