Om os

House of Solutions skaber vækst og fremmer udviklingen af mennesker, virksomheder og organisationer gennem menneskelige ressourcer. Vi styrker udviklingen af de menneskelige ressourcer gennem bevidstgørelse af viden og kompetencer, så det skaber effekt og resultater for det enkelte menneske og for helheden.

Vores arbejdsområder

Vi tilbyder en lang række ydelser til privatpersoner, små og mellemstore private virksomheder samt offentlige institutioner og fungerer som underleverandør for andre konsulentvirksomheder. Vi samarbejder bredt, for at give dig de bedste resultater.

House of Solutions vil

  • levere effektive og resultatskabende løsninger baseret på individuelle tilpassede koncepter
  • skabe høj kvalitet i hele værdikæden og løbende udvikle vores koncepter gennem seriøse, helhedstænkende og engagerede kolleger
  • være den oplagte og foretrukne leverandør for vores kunder i Danmark
  • stræbe efter, at det enkelte menneske gennem personlig udvikling arbejder med sig selv og nærmer sig målet

Vores værdier

Vi arbejder udfra værdierne om det hele menneske, helhedstænkende, sparrende, seriøs, troværdig, proaktiv, objektiv, imødekommende, respekt, åben, effektiv og tillidsskabende.

Vi siger: “vejen til udvikling

fordi alle mennesker, virksomheder og organisationer kan udvikle sig i en positiv retning gennem bevidstgørelse af viden og kompetencer.  Det uudnyttede potentiale frigives, når du bliver bevidst kompetent og effekten af din indsats bliver meget synlig og tydeligt belønnet.

Du kan uforpligtende kontakte os på e-mail for en dialog om, hvilke udvikling du kan få gennem et samarbejde med os.

House of Solutions     e-mail: info@house-of-solutions.dk