Kvalitetssikring

House of Solutions sikrer kvalitet og effektivitet gennem kvalitetsystemer som ISO EN 9001 version 2015 og ISO DS/EN 3834. Desuden arbejder vi med miljø og arbejdsmiljø efter standarderne ISO 14001 og ISO 18001.

Vi rådgiver efter produktnormer som DS/EN 1090 for bygningsstål, DS/EN 14931 for fjernvarmerør, BEK 629 for elevatorer eller DS/EN 15085 for jernbaneudstyr og mange flere.

Vi assistere hele vejen i processen, så du får en skræddersyet løsning, der passer til netop dine behov og din virksomhed. Vi afklarer dine behov og ønsker, giver dig viden om lovgivningen og støtter under certificering.

  • simple procedurer og praktiske dokumenter som sikrer overblik
  • Qualityspar tid i ordrebehandling og fremstilling
  • reducerer udgifter i opstart
  • overhold loven med begrænset administration
  • interne audit, bistand ved certificering, kvalitetssikring og support

Vores koncepter er opbygget nemt og overskueligt. Konceptet indeholder alle nødvendige dokumenter, du har behov for frem til en certificering, uanset hvor stor din virksomhed er.

Specifikationer og kontroller bliver registreret og dokumenteret igennem hele fremstillingsprocessen og ved projektets afslutning samles de nødvendige data nemt til CE-mærkning og anden slutdokumentation.

Vi tilbyder individuelle løsninger med og uden skrivesupport eller korte intensive turbo-forløb.

Kontakt os for et uforpligtende møde om kvalitetssikring og internationale standarder, hvis du vil have et gennemarbejdet kvalitetssystem.

House of Solutions     e-mail: info@house-of-solutions.dk