Definition

Coaching handler om at arbejde med sine overbevisninger og finde løsninger gennem samtale. Coaching er en fremadrettet professionel samtale, som vedrører en problemstilling, en dårlig vane eller en vigtig beslutning at træffe.

En coach er en person, der har ansvaret for at styre samtalen ved at stille spørgsmål og afklare og bevidstgøre forskellige emner.

En coach kan skabe forandringer ved at sætte fokus på hvilke mål og hvilke forandringer, der er nødvendige. Gennem samtale kan coachen hjælpe med at afklare, hvad der skal til for at nå de ønskede mål og forandringer.

Coaching kan give energi, overskud og frigiver det latente potentiale. Motivationen for at løse en problemstilling eller kvitte en dårlig vane er stor og resultaterne er målbare. En afklaring og en udvikling giver energi.

Definition på Coaching
“Professionel coaching er et løbende samarbejde, som hjælper personer til at opnå resultater i deres professionelle og private liv. Gennem coachingprocessen uddyber personer deres læring, forbedrer deres indsats og forøger deres livskvalitet (red. trivsel og arbejdsglæde)”. ICF – International Coach Federation

Du kan kontakte os på e-mail for flere informationer om coaching og hvordan du får mere ud af dine medarbejdere.

House of Solutions     e-mail: info@house-of-solutions.dk