Power Coaching

Power Coaching er let at lære og er et nemt og effektivt redskab til coaching på meget kort tid. Tid er penge og derfor må den gode coach skære helt ind til benet i sine samtaler. På blot 5-10 minutter kan du ved Power Coaching skabe bevidstgørelse og resultater for en anden person.

House of Solutions kan lære dig at coache – eller Power Coache. Power Coaching er specielt velegnet til hverdagens udfordringer i privatlivet eller på arbejdspladsen, når du går i stå enten på arbejdspladsen eller i privatlivet.

På arbejdspladsen kan Power Coaching anvendes med utrolig effekt og til stor glæde for den enkelte medarbejder. Power Coaching bliver derved et vigtigt ledelsesværktøj, som skaber arbejdsglæde og motivation.

Målene med Power Coaching er at du

  • træffer de rigtige beslutninger i hverdagen
  • bliver entusiastisk i forhold til at skabe resultater
  • udvikler dine personlige lederegenskaber
  • får lejlighed til at fordybe dig
  • gennemgår en personlig udvikling
  • forstår dine stærke og svage sider 
  • oplever, at du får en rigere tilværelse – derhjemme og på jobbet

Power Coaching er en hurtig, effektiv og fokuseret form for coaching, der gennem få og intense forløb hjælper dig til at se målene tydeligere, forstå dine kompetencer og dine udfordringer og som kan hjælpe dig med at lægge en sikker strategi for fremtiden.

House of Solutions tilbyder et effektivt kursus i Power Coaching baseret på praktiske øvelser og feedback. Vi har erfaring med at uddanne mellemledere og funktionsledere i Power Coaching i virksomheden.

Du kan kontakte os på e-mail for flere informationer om Power Coaching eller uddannelse i Power Coaching, hvis du ønsker dygtigere medarbejdere.

House of Solutions     e-mail: info@house-of-solutions.dk